Naon skenario aplikasi umum tina PVC coated lawon palastik?

PVC coated lawon palastik sabenerna ngarupakeun polimér vinyl, sarta bahan na mangrupa bahan amorf. bahan PVC mindeng ditambahkeun kana pamakéan sabenerna stabilizers, pelumas, agén processing bantu, kelir, agén dampak na aditif lianna. Cai mibanda non-flammability, kakuatan tinggi, lalawanan ka perubahan iklim jeung stabilitas geometric alus teuing. PVC boga résistansi kuat ka oksidan, agén réduksi jeung asam kuat. Sanajan kitu, éta bisa corroded ku asam pangoksidasi kentel kayaning asam sulfat pekat, asam nitrat pekat sarta teu cocog pikeun kontak jeung hidrokarbon aromatik jeung hidrokarbon klorinasi.

PVC coated lawon palastik boga résistansi mildew alus teuing, résistansi cai atra, leuwih waterproof ti kanvas sejen, softness lemah sareng softness alus, kakuatan tinggi, tegangan kuat, rélatif lampu jeung saterusna;


PVC coated lawon palastik ieu coated kalawan lem PVC dina lawon kanvas kosong, ku kituna tabel nyaeta smoother jeung kinerja waterproof nyaeta 100%. Hal ieu loba dipaké dina kanopi mobil nyertakeun, karéta nyertakeun, kapal nyertakeun, buka-hawa angkutan barang yard nyertakeun, widang industri jeung tatanén, jsb Hal ieu dipaké dina pabrik kaca, pabrik kai, pabrik pupuk, pabrik struktur baja, pabrik hardware mékanis, pabrik pakan, gudang gandum, pabrik wadahna, kilang minyak, pabrik bungkusan, pabrik produk kertas, pabrik AC, parusahaan logistik, pabrik bijih, armada, karéta api, pengiriman barang, peternakan babi jeung saterusna.


waktos pos: 2023-10-07 04:26:03
+8613429408150