Ngeunaan Chengcheng Bahan Anyar

Ngudag kualitas pangalusna

Zhejiang Chengcheng Bahan Anyar Co., LTD. Locates di Haining Kota, nu antara Shanghai jeung Hangzhou. ChengCheng mangrupikeun salah sahiji perusahaan munggaran anu kalibet dina produksi Flex & Banner di Cina. Salawasna maju, urang ogé manjangkeun wewengkon bisnis urang ka lawon industri jeung pasar tékstil imah. The serelek stitch lawon; spanduk flex PVC; Spanduk pepet, métode persiapan lawon PVC coated ramah Lingkungan, lawon parahu inflatable, PVC tarpaulin, blockout banner, bolong banner kaala Patén Penemuan Nasional jeung Patén Modél Utiliti Nasional. Chengcheng commits sorangan pikeun ngembangkeun sarta produksi PVC flex banner, PVC tarpaulin, PVC inflatable lawon parahu sarta serelek stitch lawon.

PRODUK

Chengcheng tiasa nyayogikeun anjeun rupa-rupa lawon tékstil sareng ngarepkeun ngawangun hubungan koperasi jangka panjang anu saé sareng anjeun.

  • PVC Coated Tarpaulin

    PVC coated Tarpaulin

    Ngaran produk: PVC tarpaulin
    Beurat Biasa: 350gsm-1100gsm
    Warna: di stock konéng, bodas, héjo jsb Warna custom ogé ngabagéakeun.
    Logo: logo custom
    MOQ: 2000m
    Tempat asalna: Haining, Zhejiang
    Sertifikasi: CE, ISO, NQA, SGS
    Packing: Karajinan kertas packing, tube teuas packing, Usuk. Numutkeun paménta anjeun.
    Pamakéan: tas, kantong jelas, nyertakeun, tank lauk, tenda, parahu inflatable, puri inflatable, panutup hateup mémbran, tank minyak jsb
    Fitur: FR, waterproof, lacquered hujan timer bersih, acrylic, PVDF, cimata tahan UV tahan, anti tiis, anti baktéri jsb.
    Sarat Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, FCA, DEQ, DDP, DDU, Pangiriman Express;
    Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR, CNY;

  • PVC Coated Tarpaulin

    PVC coated Tarpaulin

    Ngaran produk: PVC tarpaulin
    Beurat Biasa: 350gsm-1100gsm
    Warna: di stock konéng, bodas, héjo jsb Warna custom ogé ngabagéakeun.
    Logo: logo custom
    MOQ: 2000m
    Tempat asalna: Haining, Zhejiang
    Sertifikasi: CE, ISO, NQA, SGS
    Packing: Karajinan kertas packing, tube teuas packing, Usuk. Numutkeun paménta anjeun.
    Pamakéan: tas, kantong jelas, nyertakeun, tank lauk, tenda, parahu inflatable, puri inflatable, panutup hateup mémbran, tank minyak jsb
    Fitur: FR, waterproof, lacquered hujan timer bersih, acrylic, PVDF, cimata tahan UV tahan, anti tiis, anti baktéri jsb.
    Sarat Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, FCA, DEQ, DDP, DDU, Pangiriman Express;
    Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR, CNY;

  • PVC Coated Tarpaulin

    PVC coated Tarpaulin

    Ngaran produk: PVC tarpaulin
    Beurat Biasa: 350gsm-1100gsm
    Warna: di stock konéng, bodas, héjo jsb Warna custom ogé ngabagéakeun.
    Logo: logo custom
    MOQ: 2000m
    Tempat asalna: Haining, Zhejiang
    Sertifikasi: CE, ISO, NQA, SGS
    Packing: Karajinan kertas packing, tube teuas packing, Usuk. Numutkeun paménta anjeun.
    Pamakéan: tas, kantong jelas, nyertakeun, tank lauk, tenda, parahu inflatable, puri inflatable, panutup hateup mémbran, tank minyak jsb
    Fitur: FR, waterproof, lacquered hujan timer bersih, acrylic, PVDF, cimata tahan UV tahan, anti tiis, anti baktéri jsb.
    Sarat Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, FCA, DEQ, DDP, DDU, Pangiriman Express;
    Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR, CNY;

  • PVC Coated Canvas

    PVC coated kanvas

    Ngaran produk: PVC tarpaulin
    Beurat Biasa: 350gsm-1100gsm
    Warna: di stock konéng, bodas, héjo jsb Warna custom ogé ngabagéakeun.
    Logo: logo custom
    MOQ: 2000m
    Tempat asalna: Haining, Zhejiang
    Sertifikasi: CE, ISO, NQA, SGS
    Packing: Karajinan kertas packing, tube teuas packing, Usuk. Numutkeun paménta anjeun.
    Pamakéan: tas, kantong jelas, nyertakeun, tank lauk, tenda, parahu inflatable, puri inflatable, panutup hateup mémbran, tank minyak jsb
    Fitur: FR, waterproof, lacquered hujan timer bersih, acrylic, PVDF, cimata tahan UV tahan, anti tiis, anti baktéri jsb.
    Sarat Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, FCA, DEQ, DDP, DDU, Pangiriman Express;
    Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR, CNY;

+8613429408150