Gjashtë përdorime të leckës plastike të veshur me PVC

Pëlhura plastike e veshur me pvc përdoret gjerësisht në tregun aktual, kryesisht sepse ai ka avantazhet e tij unike, më poshtë do të kuptojmë përdorimin e leckës plastike të veshur me pvc.

1. Mund të ndërtohen hambarë të përkohshëm dhe kultura të ndryshme për të mbuluar ajrin e hapur

2. Mund të përdoret si mbulesë për stacion, skelë, port detar dhe aeroport.

3. Pëlhura e ngarkesave mund të përdoret me makinë, tren dhe anije

4. Mund të përdoret për të ndërtuar kasolle të përkohshme dhe magazina të përkohshme në kantiere të ndryshme si p.sh. kantieret e ndërtimit të energjisë elektrike.

5. Mund të përpunohet për tarps për kampim dhe mbështjellës të jashtëm të ndryshëm të makinerive dhe pajisjeve.

6. Është i papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga myku, dhe ka karakteristikat e materialit të lehtë, forcës së lartë në tërheqje, rezistencës ndaj acidit dhe alkalit, rezistencës ndaj temperaturës së lartë, larjes dhe palosjes së përshtatshme, etj., kështu që mund të përdoret për të ruajtur sendet që janë të lehta për t'u lagështia dhe kalbëzimi.


Koha e postimit: 2023-10-07 04:16:22
+8613429408150