Apa skenario aplikasi umum saka kain plastik sing dilapisi PVC?

Kain plastik sing dilapisi PVC sejatine minangka polimer vinyl, lan materi kasebut minangka bahan amorf. Bahan PVC asring ditambahake ing panggunaan nyata stabilisator, pelumas, agen pangolahan tambahan, warna, agen impact lan aditif liyane. Wis non-flammability, kekuatan dhuwur, resistance kanggo owah-owahan iklim lan stabilitas geometris banget. PVC nduweni resistensi sing kuat kanggo oksidan, agen pereduksi lan asam kuat. Nanging, bisa corroded dening asam oksidator klempakan kayata asam sulfat pekat, asam nitrat pekat lan ora cocok kanggo kontak karo hidrokarbon aromatik lan hidrokarbon klorinasi.

PVC ditutupi kain plastik nduweni resistance mildew banget, resistance banyu ketok, luwih anti banyu saka kanvas liyane, alus kurang alus lan softness, kekuatan dhuwur, tension kuwat, relatif cahya lan ing;


Kain plastik sing dilapisi PVC dilapisi lem pvc ing kain kanvas kosong, supaya mejane luwih lancar lan kinerja anti banyu 100%. Iki digunakake sacara wiyar ing tutup kanopi mobil, tutup Sepur, tutup kapal, tutup halaman kargo mbukak, lapangan industri lan pertanian, lan liya-liyane. Digunakake ing pabrik kaca, pabrik kayu, pabrik pupuk, pabrik struktur baja, pabrik hardware mekanik, pabrik pakan, panyimpenan gandum, pabrik wadah, kilang minyak, pabrik kemasan, pabrik produk kertas, pabrik AC, perusahaan logistik, pabrik bijih, armada, sepur, pengiriman, peternakan babi lan liya-liyane.


Wektu kirim: 2023-10-07 04:26:03
+8613429408150