Babagan Chengcheng Materi Anyar

PURSUIT OF KUALITAS BEST

Zhejiang Chengcheng New Material Co., LTD. Dumunung ing Haining City, ing antarane Shanghai lan Hangzhou. ChengCheng minangka salah sawijining perusahaan pertama sing melu produksi Flex & Banner ing China. Tansah maju, kita uga ngluwihi wilayah bisnis kanggo kain industri lan pasar tekstil omah. Kain jahitan gulung; spanduk fleksibel PVC; Spanduk PET, cara nyiapake kain PVC sing dilapisi ramah lingkungan, kain prau kembung, tarpaulin PVC, spanduk Blockout, spanduk bolong entuk Paten Penemuan Nasional lan Paten Model Utilitas Nasional. Chengcheng nindakake dhewe kanggo pangembangan lan produksi spanduk fleksibel PVC, tarpaulin PVC, kain perahu karet PVC lan kain jahitan gulung.

PRODUK

Chengcheng bisa nyedhiyakake macem-macem kain tekstil lan ngarep-arep nggawe hubungan kerja sama jangka panjang sing apik karo sampeyan.

  • PVC Coated Tarpaulin

    PVC Coated Tarpaulin

    Nama produk: PVC terpal
    Bobot Biasa: 350gsm-1100gsm
    Werna: ing Simpenan kuning, putih, ijo etc. Werna adat uga sambutan.
    Logo: Logo khusus
    MOQ: 2000m
    Panggonan asal: Haining, Zhejiang
    Sertifikasi: CE, ISO, NQA, SGS
    Packing: Kerajinan kertas packing, tabung hard packing, pallet. Miturut panjalukmu.
    Dianggo: tas, tas cetha, isine, tank iwak, tarub, prau karet, kastil kembung, tutup gendheng membran, tank lenga etc.
    Fitur: FR, anti banyu, udan lacquered self-clean, akrilik, PVDF, tahan luh tahan UV, anti kadhemen, anti bakteri etc.
    Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, FCA, DEQ, DDP, DDU, Pengiriman Ekspres;
    Mata uang Pembayaran sing Ditampa:USD,EUR,CNY;

  • PVC Coated Tarpaulin

    PVC Coated Tarpaulin

    Nama produk: PVC terpal
    Bobot Biasa: 350gsm-1100gsm
    Werna: ing Simpenan kuning, putih, ijo etc. Werna adat uga sambutan.
    Logo: Logo khusus
    MOQ: 2000m
    Panggonan asal: Haining, Zhejiang
    Sertifikasi: CE, ISO, NQA, SGS
    Packing: Kerajinan kertas packing, tabung hard packing, pallet. Miturut panjalukmu.
    Dianggo: tas, tas cetha, isine, tank iwak, tarub, prau karet, kastil kembung, tutup gendheng membran, tank lenga etc.
    Fitur: FR, anti banyu, udan lacquered self-clean, akrilik, PVDF, tahan luh tahan UV, anti kadhemen, anti bakteri etc.
    Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, FCA, DEQ, DDP, DDU, Pengiriman Ekspres;
    Mata uang Pembayaran sing Ditampa:USD,EUR,CNY;

  • PVC Coated Tarpaulin

    PVC Coated Tarpaulin

    Nama produk: PVC terpal
    Bobot Biasa: 350gsm-1100gsm
    Werna: ing Simpenan kuning, putih, ijo etc. Werna adat uga sambutan.
    Logo: Logo khusus
    MOQ: 2000m
    Panggonan asal: Haining, Zhejiang
    Sertifikasi: CE, ISO, NQA, SGS
    Packing: Kerajinan kertas packing, tabung hard packing, pallet. Miturut panjalukmu.
    Dianggo: tas, tas cetha, isine, tank iwak, tarub, prau karet, kastil kembung, tutup gendheng membran, tank lenga etc.
    Fitur: FR, anti banyu, udan lacquered self-clean, akrilik, PVDF, tahan luh tahan UV, anti kadhemen, anti bakteri etc.
    Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, FCA, DEQ, DDP, DDU, Pengiriman Ekspres;
    Mata uang Pembayaran sing Ditampa:USD,EUR,CNY;

  • PVC Coated Canvas

    PVC Dilapisi Kanvas

    Nama produk: PVC terpal
    Bobot Biasa: 350gsm-1100gsm
    Werna: ing Simpenan kuning, putih, ijo etc. Werna adat uga sambutan.
    Logo: Logo khusus
    MOQ: 2000m
    Panggonan asal: Haining, Zhejiang
    Sertifikasi: CE, ISO, NQA, SGS
    Packing: Kerajinan kertas packing, tabung hard packing, pallet. Miturut panjalukmu.
    Dianggo: tas, tas cetha, isine, tank iwak, tarub, prau karet, kastil kembung, tutup gendheng membran, tank lenga etc.
    Fitur: FR, anti banyu, udan lacquered self-clean, akrilik, PVDF, tahan luh tahan UV, anti kadhemen, anti bakteri etc.
    Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, FCA, DEQ, DDP, DDU, Pengiriman Ekspres;
    Mata uang Pembayaran sing Ditampa:USD,EUR,CNY;

+8613429408150